Cees & Stella maken Victoria’s Written by Ronald Hoeben, oktober 7th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een klassiek gebakje: Victoria. Daarvoor gebruikt hij roomboter bladerdeeg en banketbakkers […]
Vanja en Titi maken sateh lilit & sambal matah Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2021 Twee specialisten in één keuken: Titi Waber en Vanja van der Leeden. Vanja schreef het prijswinnende kookboek INDOROCK, waarin ze […]
Lastage jubileum op het Schouwburg toneel Written by Ronald Hoeben, augustus 7th, 2020 Een van de vrolijke bijwerkingen van de corona epidemie was dat door het uitvallen van reguliere voorstellingen er iets anders […]
Snijden, hakken, snipperen (deel 1 van 2) Written by Ronald Hoeben, januari 10th, 2020 Keukenmeester René Ameling leert je alles over snijden, hakken, snipperen en ciseleren. Hoe je je mes vasthoudt en hoe je […]
Piccallilly maken met Ricardo van Ede Written by eheroes, december 1st, 2014 Bereiding Pekel de groenten: breng 2,5 liter water met het zeezout aan de kook en laat afkoelen. Maak ondertussen de […]
Paddenstoelen schoonmaken Written by , januari 20th, 2016 Hoe bak je paddenstoelen? Hoe maak je paddenstoelen schoon voor ze de pan in gaan? Meesterkok Theus de Kok, al […]
Doe-het-zelf-Kerstdiner van Jonnie Boer*** Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2019 Of het nu gaat om een pizza of een krat met boodschappen plus een recept: de maaltijdbezorging is een groeiende […]