Cees & Stella maken Victoria’s

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een klassiek gebakje: Victoria. Daarvoor gebruikt hij roomboter bladerdeeg en banketbakkers […]

Vanja en Titi maken sateh lilit & sambal matah

Twee specialisten in één keuken: Titi Waber en Vanja van der Leeden. Vanja schreef het prijswinnende kookboek INDOROCK, waarin ze […]

Lastage jubileum op het Schouwburg toneel

Een van de vrolijke bijwerkingen van de corona epidemie was dat door het uitvallen van reguliere voorstellingen er iets anders […]

Snijden, hakken, snipperen (deel 1 van 2)

Keukenmeester René Ameling leert je alles over snijden, hakken, snipperen en ciseleren. Hoe je je mes vasthoudt en hoe je […]

Piccallilly maken met Ricardo van Ede

Bereiding Pekel de groenten: breng 2,5 liter water met het zeezout aan de kook en laat afkoelen. Maak ondertussen de […]

Paddenstoelen schoonmaken

Hoe bak je paddenstoelen? Hoe maak je paddenstoelen schoon voor ze de pan in gaan? Meesterkok Theus de Kok, al […]

Doe-het-zelf-Kerstdiner van Jonnie Boer***

Of het nu gaat om een pizza of een krat met boodschappen plus een recept: de maaltijdbezorging is een groeiende […]