Cees Holtkamp

Kleine winkel, grote naam. Cees Holtkamp is een patissier pur sang. Eentje die meer is dan louter koekenbakker, die tradities […]

Marsepeinbonbons

-Maal de amandelen met de suiker fijn in de keukenmachine -Voeg het water geleidelijk toe -Stop met mengen zodra het […]

Bánh Xèo, een Vietnamese verrukking met garnalen, pork belly en veel verse kruiden

Mai Nguyễn, auteur van de onlangs verschenen Bijbel van de Vietnamese keuken maakt een heerlijk gerecht waarin je alle smaken […]

De kip van het spit van Le Garage

Een deel van de erfenis van Joop Braakhekke (1941-2016) is vervat is de menukaart van restaurant Le Garage. De kip […]

André Chiang gastchef Rijks restaurant

André Chiang, chef-eigenaar van de restaurants André** in Singapore en RAW in Taiwan is eind september gastkok in restaurant Rijks. […]

Aardbeien: schoonmaken en bewaren

Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]

Koninginnesoep

In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’