Cees Holtkamp Written by eheroes, maart 1st, 2015 Kleine winkel, grote naam. Cees Holtkamp is een patissier pur sang. Eentje die meer is dan louter koekenbakker, die tradities […]
Marsepeinbonbons Written by eheroes, december 9th, 2014 -Maal de amandelen met de suiker fijn in de keukenmachine -Voeg het water geleidelijk toe -Stop met mengen zodra het […]
Bánh Xèo, een Vietnamese verrukking met garnalen, pork belly en veel verse kruiden Written by Ronald Hoeben, mei 22nd, 2025 Mai Nguyễn, auteur van de onlangs verschenen Bijbel van de Vietnamese keuken maakt een heerlijk gerecht waarin je alle smaken […]
De kip van het spit van Le Garage Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 Een deel van de erfenis van Joop Braakhekke (1941-2016) is vervat is de menukaart van restaurant Le Garage. De kip […]
André Chiang gastchef Rijks restaurant Written by , september 30th, 2015 André Chiang, chef-eigenaar van de restaurants André** in Singapore en RAW in Taiwan is eind september gastkok in restaurant Rijks. […]
Aardbeien: schoonmaken en bewaren Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]
Koninginnesoep Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’