Spinaziekoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2020 Mari Maris, auteur van onder andere De Groentenbijbel, maakt lekkere spinaziekoekjes met ei en ricotta. 500 g spinazie, fijngesneden olijfolie […]
Saté Ajam (kip) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, ex-chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) en inmiddels zelf partron cuisinier (Nakal te Meijel) maakt saté […]
Gyoza van koningskrab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 Elk jaar bedenkt Schilo van Coevorden, chefkok van restaurant Taiko in Amsterdam, een bijzonder product dat een jaar lang een […]
Vintage Venlo: het friet-ei Written by eheroes, december 8th, 2014 De haute cuisine wordt van oudsher geacht zich bezig te houden met de ‘mooie producten’ zoals tarbot, langoustine, zwezerik en […]
Coquille voorgerecht Written by Ronald Hoeben, december 15th, 2016 Met coquille, eekhoorntjesbrood en witte truffel maakt René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos een feestelijk voorgerecht.
Cees Holtkamp maakt cheesecake Written by Ronald Hoeben, augustus 9th, 2019 Samen met (en op speciaal verzoek van) zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp een cheesecake met Philadelphia cream cheese, […]
Gehaktballen: de Jordanese Written by Ronald Hoeben, januari 3rd, 2020 Keukenmeester René Ameling zet de gehaktbal van het Jordanese koffiehuis De Edison op een voetstuk. In het originele recept van […]