Het Rembrandtdiner Written by , september 21st, 2016 Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]
De Arnhemse meisjes van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, januari 27th, 2023 Cees Holtkamp, Foodtube’s huispatissier, maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een klassiek koekje: het Arnhemse meisje. Het tweetal probeert […]
Verse aanvoer: Baut & Dreesmann Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2016 Ook in het pop up-restaurantwezen heb je al vertrouwde spelers. Kok/restaurateur Michiel van der Eerde opende de vierde editie van […]
Gerookte paling & aardappel van Stefan van Sprang** Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2018 Stefan van Sprang, patron cuisinier van restaurant Aan de Poel in Amstelveen, maakt een elegant gerecht van gerookte paling met […]
Test: de Blackbeard pan Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Met de Blackbeard pan, een roestvrijstalen koekenpan met een anti aanbak laag, willen de makers de pannenwereld opschudden en zo […]
Jambon persillé maken Written by Ronald Hoeben, oktober 11th, 2019 Jambon persillé is een even klassiek als schilderachtig Frans gerecht van ham en peterselie in gegelleerde bouillon, dat traditioneel met […]
Haring fileren Written by Ronald Hoeben, juni 24th, 2015 Veel van wat de haringboer precies uitspookt met de haring blijft raadselachtig. Het snijden bijvoorbeeld speelt zich in de haringkar […]