Het Rembrandtdiner

Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]

De Arnhemse meisjes van Holtkamp

Cees Holtkamp, Foodtube’s huispatissier, maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een klassiek koekje: het Arnhemse meisje. Het tweetal probeert […]

Verse aanvoer: Baut & Dreesmann

Ook in het pop up-restaurantwezen heb je al vertrouwde spelers. Kok/restaurateur Michiel van der Eerde opende de vierde editie van […]

Gerookte paling & aardappel van Stefan van Sprang**

Stefan van Sprang, patron cuisinier van restaurant Aan de Poel in Amstelveen, maakt een elegant gerecht van gerookte paling met […]

Test: de Blackbeard pan

Met de Blackbeard pan, een roestvrijstalen koekenpan met een anti aanbak laag, willen de makers de pannenwereld opschudden en zo […]

Jambon persillé maken

Jambon persillé is een even klassiek als schilderachtig Frans gerecht van ham en peterselie in gegelleerde bouillon, dat traditioneel met […]

Haring fileren

Veel van wat de haringboer precies uitspookt met de haring blijft raadselachtig. Het snijden bijvoorbeeld speelt zich in de haringkar […]