Mise en place Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Ook in de keuken geldt: regeren is vooruitzien. Als je al je spullen klaar hebt staan hoef je niet te […]
De omelet van Buffet van Odette Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2025 Buffet van Odette is al 27 jaar een vaste waarde in Amsterdam en sinds het begin staat er een omelet […]
Saumon à l’oseille (zalm met zuring) Written by Ronald Hoeben, maart 4th, 2022 Keukenmeester René Ameling leert ons een driesterrengerecht maken: zalm met zuring, alias Saumon à l’oseille van misschien wel het beroemdste […]
Griet, snert & potaarde @Bolenius restaurant Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Luc Kusters, chefkok van Bolenius, restaurant aan de Amsterdamse Zuidas, maakt een gerecht uit zijn ‘Nieuwe Amsterdamse Keuken”.
De nieuwe oliebollen (2022) van Cees Holtkamp, een masterclass Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2022 Jaren na zijn succesvolle Foodtube masterclass oliebollen maken, heeft banketbakker Cees Holtkamp een nieuwe aanpak ontwikkeld. Die leidt tot kleinere […]
Aeropress koffie zetten Written by , maart 30th, 2016 Edward Beumer van de Amsterdamse coffeeshop Trakteren behaalde onlangs het nationale kampioenschap koffie maken met de Aeropress. De Aeropress is […]
Haas van de melkkoe Written by , juni 8th, 2016 Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]