Mediterrane vinaigrette maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een Mediterrane vinaigrette waarin smaken van de landen rond de Middellandse Zee de […]
Eke Mariën maakt zeewier gyoza Written by Ronald Hoeben, april 11th, 2025 Eke Mariën wordt wel gekarakteriseerd als de Hollandse Harold McGee; wetenschapper en kok in één. Hij koestert een bovenmatige interesse […]
Orgaanvlees in Le Garage Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Tijdens een lunch in Le Garage doet een gezelschap liefhebbers zich te goed aan orgaanvlees. Of, zoals de slager het […]
Edwin Vinke** kook veganistisch bij Steinbeisser Written by , oktober 21st, 2015 In het Amsterdamse Lloyd Hotel worden door Steinbeisser Experimental Gastronomy met enige regelmaat bijzondere diners georganiseerd. Deze keer was tweesterrenchef […]
Zeeduivellever bakken Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2017 Ooit was de lever ven de schelvis een lekkernij die in menig restaurant op de kaart prijkte als voorgerecht. Ook […]
Back to the 70s: kippenlever & aardbeien Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2018 Onno Kleyn is culinair schrijver, auteur van het naslagwerk De Grote Kleyn en het wijngeweten van De Volkskrant. Samen met […]
Welke rode wijn bij rood vlees? Written by , augustus 13th, 2015 Bij rood vlees is rode wijn de gedoodverfde favoriet. Maar dat is nogal een breed begrip. Iets meer finetunen. Rood […]