Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie

Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]

Deconstructed sabich, een showstopper van Jigal Krant

Jigal Krant, auteur van twee kookboeken over de keuken en de smaken van Tel Aviv, maakt van populair streetfood (sabbich […]

De zuurkool royale van de choucrouterie

Samuel Levie (van Brandt & Levie worstmakers), sommelier Ard Muntjewerf en chef kok Timo de Beurs maken van de ex-vestiging […]

De zoute citroenen

Bereiding Laat de citroenen gedurende ongeveer één nacht invriezen. Snijd vervolgens de citroenen in twee richtingen in de lengte in, […]

De zalmcroquet van Valuas

Eric Swaghoven maakt een croquet met zalm. RECEPT (recept voor ± 15 croquetjes á 50 gram) 100 gram gerookte zalm in […]

De worst van Wateetons

Meneer Wateetons schreef samen met Sjoerd Mulder het boek “Over Worst”, over hun avontuur met het (zelf) maken van worst. […]

De wontonsoep van Café Wu

Timo de Beurs, telg uit een slagersdysnastie en voorheen chef de cuisine in restaurant Slagerij de Beurs, maakte in het […]