Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2023 Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]
Deconstructed sabich, een showstopper van Jigal Krant Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2023 Jigal Krant, auteur van twee kookboeken over de keuken en de smaken van Tel Aviv, maakt van populair streetfood (sabbich […]
De zuurkool royale van de choucrouterie Written by Ronald Hoeben, januari 24th, 2020 Samuel Levie (van Brandt & Levie worstmakers), sommelier Ard Muntjewerf en chef kok Timo de Beurs maken van de ex-vestiging […]
De zoute citroenen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Laat de citroenen gedurende ongeveer één nacht invriezen. Snijd vervolgens de citroenen in twee richtingen in de lengte in, […]
De zalmcroquet van Valuas Written by eheroes, december 16th, 2014 Eric Swaghoven maakt een croquet met zalm. RECEPT (recept voor ± 15 croquetjes á 50 gram) 100 gram gerookte zalm in […]
De worst van Wateetons Written by eheroes, december 15th, 2014 Meneer Wateetons schreef samen met Sjoerd Mulder het boek “Over Worst”, over hun avontuur met het (zelf) maken van worst. […]
De wontonsoep van Café Wu Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2025 Timo de Beurs, telg uit een slagersdysnastie en voorheen chef de cuisine in restaurant Slagerij de Beurs, maakte in het […]