De verschillende soorten bonen Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 In het jaar van de boon (2016) schrijft Joke Boon een boek en dat moet dus wel over bonen gaan. […]
De venkel van visrestaurant Barracuda Written by Ronald Hoeben, september 19th, 2024 Barracuda is het grootste visrestauran van Amsterdam, dat dagelijks honderden gasten serveert. Vanaf het begin (2023) staat er een groentegerecht […]
De vegatarische canneloni van restaurant/wijnbar Clos Written by Ronald Hoeben, februari 7th, 2025 In de keuken van Clos heeft Jeroen Mak zijn handen vol aan een voorgerechtje: canneloni van knolselderij met een vulling […]
De veganistische (ham)burger van Jack Bean Written by Ronald Hoeben, juli 26th, 2019 Er komen steeds meer vegetarische hamburgers en ze worden langzamerhand zo goed dat ook carnivoren er hun tanden in willen […]
De umami tomatensaus van Jack Bean Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2019 Pepijn Schmeink, eigenzinnig cuisinier en oprichter/firmant van Jack Bean, het eerste veganistische fastfoodrestaurant in Rotterdam, onthult het geheim van zijn […]
De ultieme kalfskroket maken Written by Ronald Hoeben, april 16th, 2015 Kalfsvleeskroketten bevatten room en zijn dus niet geschikt voor mensen die wel een kroket willen eten, maar geen lactoseproducten verdragen. […]
De Ubertosti van Caulil’s Written by eheroes, maart 23rd, 2015 De tosti is terug. Niet het treurige diepvriesproduct dat je in de voetbalkantine krijgt, maar een comfort food creatie op […]