De sesamtoast van Europizza Written by Ronald Hoeben, september 2nd, 2022 Samen met patron cuisinier Rein op ’t Root maakt Zwier Veltman een van de highlights op de kaart van Europizza […]
De schuim-roomtaart van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 27th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een schuim-roomtaart met diepvries (roomboter) bladerdeeg. Het duo laat ook nog maar […]
De roots van risotto Written by eheroes, maart 9th, 2015 Lombardije is de rijstschuur van Italië. Hier komt ook Arborio-rijst vandaan voor de risotto. Het geheim van een goede risotto […]
De rookwortel van Edwin Vinke Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Edwin Vinke zet de wortel op een voetstuk: hij geeft ‘m de rol van vlees door ‘m te roken. Daarbij […]
De rolladeknoop Written by eheroes, maart 24th, 2015 @demoslager Gertjan Kiers demonstreert zijn ingenieuze rolladeknoop. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers je hoe je kwaliteit […]
De Richelieu van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, augustus 20th, 2021 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een enigszins in de vergetelheid geraakt gebakje dat naar een kardinaal uit […]
De ribeye sandwich van Leauf Written by Ronald Hoeben, maart 7th, 2025 Twee jonge mannen uit de restaurantwereld zijn de lange en late werktijden beu en starten een sandwichshop in de Jordaan. […]