De pulled chicken sandwich van Café Pek Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 De mannen van Café Pek in Amsterdam Noord maken hun pulled chicken sandwich Curry-mayonaise (kip) Tijd: 10 minuten Kooktijd: 2 […]
De psychologie van de bediening Written by , december 11th, 2016 Joop Braakhekke had twee rollen die hij tegelijkertijd wist te spelen: de clown die zich graag als kok verkleedde en […]
De pornomossel uit het Franse gaatje Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2015 Het heeft even geduurd, maar eindelijk was-ie er dan toch: de pornomossel uit het Franse gaatje. Die titel behoeft enige […]
De pop-open coquille van Alain Caron Written by Ronald Hoeben, januari 23rd, 2025 De spier in een coquille of Sint Jakobsoester is er om de klep van het schelpdier te bewegen, maar Alain […]
De pies van restaurant Slagerij De Beurs Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2021 Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]
De Perfecte Hamburger Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2015 De meeste rauwe hamburgers worden kant en klaar verkocht, maar wie de moeite neemt om er met zijn slager over […]
De Perfecte Espresso: meten is weten Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2015 Hoe krijg je altijd de perfecte espresso uit je apparaat? Een geurig resultaat, niet bitter en met een mooie ‘crema’ […]