Test: Magimix Cook Expert Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2016 Meneer Wateetons neemt de Magimix Cook Expert mee voor een rondje op de testbaan. Meneer maakt er bier mee… Als […]
Restaurant Bordewijk 1985-2018 Written by Ronald Hoeben, oktober 5th, 2018 33 jaar geleden startte Wil Demandt zijn restaurant Bordewijk in de Jordaan in Amsterdam. Met zijn robuuste kookstijl wist de […]
Krokante frites uit de oven van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2023 In de zoektocht naar krokante frites uit de oven, dus zonder airfryers of friteuses heeft ontwerper/kunstenaar/kookboekauteur Maroeska Metz een mijlpaal […]
Jigal Krant maakt een nieuwe klassieker: AOP-M Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2024 In de aanloop naar een nieuw boek over aubergine, zijn favoriete ingrediënt, maakt kookboekauteur Jigal Krant (van TLV en TLV […]
Oseng oseng Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Doe een flinke scheut olie in een pan en fruit de ui hierin aan. Snijd de knoflook en de […]
Zo pel je een granaatappel Written by eheroes, mei 18th, 2016 Rode en gele granaatappels zijn er het hele jaar door. Rode granaatappels bevatte friszure bessen, in gele granaatappels zitten zoete […]
Lastage jubileum op het Schouwburg toneel Written by Ronald Hoeben, augustus 7th, 2020 Een van de vrolijke bijwerkingen van de corona epidemie was dat door het uitvallen van reguliere voorstellingen er iets anders […]