Maroeska Metz maakt een Zwitserse notentaart Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2024 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt een buitengewoon voedzame en ongemeen lekkere notentaart: Bündner nusstorte. Zwitserse notentaart, recept uit Maroeska’s boek Hoe […]
Wil Demandt maakt schnitzels van uierboord Written by Ronald Hoeben, mei 6th, 2022 Wil Demandt gaat aan de slag met een ouderwets product: uierboord. Als deel van de uier van de koe is […]
Ode aan het ei Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2021 Schrijver Guus Luijters en journalist Sara Luijters (vader en dochter) schreven Ode aan het ei. Een boek(je) waarin verhalen, anekdotes […]
Tasty Talent Written by , juli 2nd, 2015 Is de keuken jouw domein? Ben je iemand die zijn vrienden elke keer weer culinair verrast? Meld je dan nu […]
Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]
Toekomstkoffie Written by eheroes, maart 24th, 2015 Joost Leopold van de Leopold Koffieschool demostreert een Japans alternatief voor de espressomachine. Slow coffee in a bubble.
Vegetarische Bourguignon Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2019 Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]