Maroeska Metz maakt een Zwitserse notentaart

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt een buitengewoon voedzame en ongemeen lekkere notentaart: Bündner nusstorte. Zwitserse notentaart, recept uit Maroeska’s boek Hoe […]

Wil Demandt maakt schnitzels van uierboord

Wil Demandt gaat aan de slag met een ouderwets product: uierboord. Als deel van de uier van de koe is […]

Ode aan het ei

Schrijver Guus Luijters en journalist Sara Luijters (vader en dochter) schreven Ode aan het ei. Een boek(je) waarin verhalen, anekdotes […]

Tasty Talent

Is de keuken jouw domein? Ben je iemand die zijn vrienden elke keer weer culinair verrast? Meld je dan nu […]

Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille

Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]

Toekomstkoffie

Joost Leopold van de Leopold Koffieschool demostreert een Japans alternatief voor de espressomachine. Slow coffee in a bubble.

Vegetarische Bourguignon

Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]