Knollentuintje

Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]

Bread and Butter pudding

In de keuken van het Amsterdamse Spaanse restaurant Centra (anno 1947) metselde chef de cuisine Tim van Grootheest wekelijks een […]

Jigal Krant maakt malabi

Malabi zou je kunnen karakteriseren als het monatoetje van Tel Aviv. Geen wonder dus dat het te vinden is in […]

Quenelles de brochet

In de keuken van zijn restaurant Le Hollandais in Amsterdam maakt Adriaan van Raab van Canstein quenelles de brochet, een […]

Verse Aanvoer: Jean & Marie

De lente lijkt ook de horeca-aanwas te bevorderen. Met pop up snelheid schieten de nieuwe Amsterdamse restaurants uit de grond. […]

Dim Sum maken bij Ron Gastrobar Oriental

Ron Gastrobar Oriental maakt snel naam, mede dankzij de Dim Sum. Onlangs door Hiske Versprille in Het Parool nog gewaardeerd met […]

Gevulde Heek, een masterclass door Thomas Demuth (De Gouden Reael)

Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt volgens de klassieke regelen van de Franse […]