Knollentuintje Written by eheroes, december 8th, 2014 Niven Kunz, de jongste Nederlandse chef met een Michelinster, ontpopt zich in zijn boek 80/20 als ambassadeur voor het Westland. […]
Bread and Butter pudding Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 In de keuken van het Amsterdamse Spaanse restaurant Centra (anno 1947) metselde chef de cuisine Tim van Grootheest wekelijks een […]
Jigal Krant maakt malabi Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Malabi zou je kunnen karakteriseren als het monatoetje van Tel Aviv. Geen wonder dus dat het te vinden is in […]
Quenelles de brochet Written by Ronald Hoeben, maart 23rd, 2018 In de keuken van zijn restaurant Le Hollandais in Amsterdam maakt Adriaan van Raab van Canstein quenelles de brochet, een […]
Verse Aanvoer: Jean & Marie Written by , juni 8th, 2016 De lente lijkt ook de horeca-aanwas te bevorderen. Met pop up snelheid schieten de nieuwe Amsterdamse restaurants uit de grond. […]
Dim Sum maken bij Ron Gastrobar Oriental Written by eheroes, oktober 4th, 2015 Ron Gastrobar Oriental maakt snel naam, mede dankzij de Dim Sum. Onlangs door Hiske Versprille in Het Parool nog gewaardeerd met […]
Gevulde Heek, een masterclass door Thomas Demuth (De Gouden Reael) Written by Ronald Hoeben, september 23rd, 2022 Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt volgens de klassieke regelen van de Franse […]