Test: de Blackbeard pan

Met de Blackbeard pan, een roestvrijstalen koekenpan met een anti aanbak laag, willen de makers de pannenwereld opschudden en zo […]

French toast

Wentelteefjes of French toast is een manier van restverwerking van oud brood. De boterhammen worden gedrenkt in een mengsel van […]

In de klas bij Klosse

Het is een vaakgehoorde klacht van koks: veel leerlingen kennen de basisbegrippen en basisvaardigheden van de keuken niet. Dat kan […]

De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2

Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]

Stars, Food & Art 2015

Jaarlijks komt er in The Grand in Amsterdam een illuster koksgezelschap van wisselende samenstelling bijeen om een uitgebreid diner te […]

Satésaus van Bartje Boemboe

Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een pasta (hoeft niet helemaal glad). Voeg naar smaak eventueel […]

Cees en Stella maken koffiepudding

In de wereld van de koffiepudding is Cees niet echt thuis, het is dan ook geen regulier banketbakkersproduct. Maar het […]