Test: de Blackbeard pan Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Met de Blackbeard pan, een roestvrijstalen koekenpan met een anti aanbak laag, willen de makers de pannenwereld opschudden en zo […]
French toast Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2018 Wentelteefjes of French toast is een manier van restverwerking van oud brood. De boterhammen worden gedrenkt in een mengsel van […]
In de klas bij Klosse Written by eheroes, december 8th, 2014 Het is een vaakgehoorde klacht van koks: veel leerlingen kennen de basisbegrippen en basisvaardigheden van de keuken niet. Dat kan […]
De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]
Stars, Food & Art 2015 Written by , oktober 15th, 2015 Jaarlijks komt er in The Grand in Amsterdam een illuster koksgezelschap van wisselende samenstelling bijeen om een uitgebreid diner te […]
Satésaus van Bartje Boemboe Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een pasta (hoeft niet helemaal glad). Voeg naar smaak eventueel […]
Cees en Stella maken koffiepudding Written by Ronald Hoeben, september 30th, 2022 In de wereld van de koffiepudding is Cees niet echt thuis, het is dan ook geen regulier banketbakkersproduct. Maar het […]