Gazpacho van Rode Druiven

In de keuken van Herdade dos Grous maakt chefkok Luis Rocha een heerlijk zomergerecht: gazpacho van rode druiven die hij […]

Het sommelierglas

Gevreesd attribuut in de wijnwereld: het sommelierglas. Je kunt eraan ruiken en je kunt eruit drinken, maar je zult moeten […]

De Librije in een nieuwe behuizing

Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]

Paindemie, een unieke snack-ervaring

Guillaume de Beer, samen met twee anderen patron cuisinier van de Breda Group (o.a. Maris Piper, Restaurant Breda) bedacht tijdens […]

Bánh Xèo, een Vietnamese verrukking met garnalen, pork belly en veel verse kruiden

Mai Nguyễn, auteur van de onlangs verschenen Bijbel van de Vietnamese keuken maakt een heerlijk gerecht waarin je alle smaken […]

Latte Art maken

Koffiespecialist/barista Edward Beumer van coffeeshop Trakteren in Amsterdam, laat zien hoe je met melkschuim een figuur in de cappuccino schenkt: […]

Bagels maken

Bagels maken is misschien iets waar je je niet zo snel aan zou wagen en dat is jammer, want versgebakken […]