Gazpacho van Rode Druiven Written by Ronald Hoeben, juli 16th, 2015 In de keuken van Herdade dos Grous maakt chefkok Luis Rocha een heerlijk zomergerecht: gazpacho van rode druiven die hij […]
Het sommelierglas Written by , december 15th, 2015 Gevreesd attribuut in de wijnwereld: het sommelierglas. Je kunt eraan ruiken en je kunt eruit drinken, maar je zult moeten […]
De Librije in een nieuwe behuizing Written by eheroes, maart 24th, 2015 Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]
Paindemie, een unieke snack-ervaring Written by Ronald Hoeben, mei 13th, 2022 Guillaume de Beer, samen met twee anderen patron cuisinier van de Breda Group (o.a. Maris Piper, Restaurant Breda) bedacht tijdens […]
Bánh Xèo, een Vietnamese verrukking met garnalen, pork belly en veel verse kruiden Written by Ronald Hoeben, mei 22nd, 2025 Mai Nguyễn, auteur van de onlangs verschenen Bijbel van de Vietnamese keuken maakt een heerlijk gerecht waarin je alle smaken […]
Latte Art maken Written by , maart 30th, 2016 Koffiespecialist/barista Edward Beumer van coffeeshop Trakteren in Amsterdam, laat zien hoe je met melkschuim een figuur in de cappuccino schenkt: […]
Bagels maken Written by Ronald Hoeben, februari 10th, 2023 Bagels maken is misschien iets waar je je niet zo snel aan zou wagen en dat is jammer, want versgebakken […]