Masterclass saté ajam (kipsaté) Written by Ronald Hoeben, december 11th, 2020 Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek Indo Rock, maakt een van de vele saté’s uit haar boek […]
Patrijs pareren Written by eheroes, december 15th, 2014 Peter Lute, de patron cuisinier van restaurant Lute in Ouderkerk a/d Amstel die landelijke bekendheid kreeg als Masterchef-presentator, laat zien […]
Côte de porc uitbenen Written by Ronald Hoeben, juli 24th, 2020 Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand snijdt uit een ‘varkensmiddel’ een deel dat je bij een koe côte de […]
Plum Pudding Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]
Julius Jaspers maakt Bolognesesaus Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2021 Heb je een saus, dan heb je een gerecht is een uitspraak van sterrenchef Michel Roux. En het is waar: […]
Karamel maken Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2020 Karamel is een makkelijk te maken, universele ‘lekkermaker’ waar je bijvoorbeeld je zelfgemaakte ijs of ijstaart mee kunt verrijken. Als […]
Ragù alla bolognese Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2019 De imposante reeks boeken die Onno Kleyn over de Italiaanse keuken scheef beleeft dezer dagen een hoogtepunt in de vorm […]