Masterclass saté ajam (kipsaté)

Masterclass Sate Ajam (kip Sate)

Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek Indo Rock, maakt een van de vele saté’s uit haar boek […]

Patrijs pareren

Peter Lute, de patron cuisinier van restaurant Lute in Ouderkerk a/d Amstel die landelijke bekendheid kreeg als Masterchef-presentator, laat zien […]

Côte de porc uitbenen

Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand snijdt uit een ‘varkensmiddel’ een deel dat je bij een koe côte de […]

Plum Pudding

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]

Julius Jaspers maakt Bolognesesaus

Heb je een saus, dan heb je een gerecht is een uitspraak van sterrenchef Michel Roux. En het is waar: […]

Karamel maken

Karamel is een makkelijk te maken, universele ‘lekkermaker’ waar je bijvoorbeeld je zelfgemaakte ijs of ijstaart mee kunt verrijken. Als […]

Ragù alla bolognese

De imposante reeks boeken die Onno Kleyn over de Italiaanse keuken scheef beleeft dezer dagen een hoogtepunt in de vorm […]