Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café Written by , februari 14th, 2017 Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]
Aspergesalade met gerookte biet Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een frisse salade met witte en groene asperges in combinatie met gerookte biet. […]
Bread and Butter pudding Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 In de keuken van het Amsterdamse Spaanse restaurant Centra (anno 1947) metselde chef de cuisine Tim van Grootheest wekelijks een […]
In de keuken bij BAR GUI. Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2023 BAR GUI is het eerste restaurant dat Guillaume de Beer opende na de Breda group (bekend van de restaurants Breda, […]
Prei in donker bier Written by Ronald Hoeben, maart 13th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel en nog meer kookboeken waarin groente de hoofdrol speelt, maakt een gerecht van prei. […]
Perentaart Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cees Holtkamp maakt een perentaart van de peren uit de tuin van zijn kleindochter Stella. Het recept komt uit zijn […]
Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2023 Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]