Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café

Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]

Aspergesalade met gerookte biet

Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een frisse salade met witte en groene asperges in combinatie met gerookte biet. […]

Bread and Butter pudding

In de keuken van het Amsterdamse Spaanse restaurant Centra (anno 1947) metselde chef de cuisine Tim van Grootheest wekelijks een […]

In de keuken bij BAR GUI.

BAR GUI is het eerste restaurant dat Guillaume de Beer opende na de Breda group (bekend van de restaurants Breda, […]

Prei in donker bier

Mari Maris, auteur van De Groentebijbel en nog meer kookboeken waarin groente de hoofdrol speelt, maakt een gerecht van prei. […]

Perentaart

Cees Holtkamp maakt een perentaart van de peren uit de tuin van zijn kleindochter Stella. Het recept komt uit zijn […]

Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie

Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]