De paté en croûte van Diny Schouten

Diny Schouten richtte samen met Floris Brester de Pasteibakkerij op, een echte charcuterie in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar tal van […]

Pepermunt maken

Of het nu de invloed van de crisis is of gewoon de lol om zelf iets te maken, feit is […]

Pasta Aubergine

Roberto Payer, directeur van zowel Hilton Amsterdam als Waldorf Astoria Amsterdam, maakt pasta met aubergine uit zijn boek De Pure […]

Walnotenlikeur

Ronald Kunis, eigenaar van Restaurant bij Qunis in Lijnden, maakt in een handomdraai walnotenbrandewijn bij Restaurant en Kwekerij de Kas, […]

Aardappelblaadjes

Kunstenaar/ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz haalt kerstinspiratie bij de aardappelboer. Ze maakt ‘aardappelblaadjes’ van aardappel en ui, die een feestelijk […]

Grand Bloggers Diner

Meesterkok Luc Kusters van Bolenius Restaurant* transformeert het klassieke Captains Dinner tot een elegant gerecht met gebruikmaking van de tafelzuren […]

Ayam Mentega – Boterkip

Bereiding Snij 250 gram kipdijfilet in reepjes van anderhalve centimeter en frituur ze tot ze licht beginnen te kleuren, maar […]