Ragù alla bolognese Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2019 De imposante reeks boeken die Onno Kleyn over de Italiaanse keuken scheef beleeft dezer dagen een hoogtepunt in de vorm […]
Zuurdesembrood (deel 3 van 3, slot): het brood bakken Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2019 In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit derde en laatste deel wordt het zuurdesembrood gebakken.
Wat kun je met sloffendeeg maken? Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]
Koningsdag tompouce, zo maak je die zelf Written by Ronald Hoeben, april 22nd, 2022 Bosnisch banketwonder en macaronexpert Eva Korac laat je zien hoe je zelf thuis de klassieke koningsdag tompouce maakt. Je hebt […]
De Beef Wellington van Maris Piper Written by Ronald Hoeben, september 1st, 2018 Een high end brasserie, dat is wat Guillaume de Beer, Johanneke van Iwaarden en Freek van Noortwijk voor ogen stond […]
Zeebaars fileren Written by eheroes, maart 9th, 2015 Verreweg de meeste zeebaarzen die bij de visboer liggen en in het restaurant op het bord terecht komen zijn kweekvissen. […]
Affineur Pierre Gay, Meilleur Ouvrier de France Written by eheroes, december 9th, 2014 In Annecy in de Haute Savoie liep ik tegen Pierre Gay op, een dolgelukkige kaasaffineur, die in mei was toegetreden […]