Verse Aanvoer: tournedos bij de Thrill Grill Written by eheroes, oktober 6th, 2016 In de Thrill Grill pionierde Robert Kranenborg met de ‘betere’ hamburger. Met de introductie van een tournedos met Beurre de […]
Niet smeltende kaas Written by , oktober 7th, 2015 Gesmolten kaas is op en in veel gerechten een aanlokkelijke toevoeging. Maar helaas laten niet alle kazen zich zo gemakkelijk […]
Gebakken patrijs met ras el hanout en saus met blauwe bessen Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2019 Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van Apollo/Solina maakt een feestelijk gerecht van gebakken patrijs met ras el hanout die hij […]
Gnocchi maken Written by eheroes, december 9th, 2014 In het keukentje van de trullo -een van stenen gestapelde wigwam, waar de streek rond Ceglie Messapica (Apulië) mee volgeparkeerd […]
Omelet Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2015 Bereiding Voeg de eieren, het scheutje room, het scheutje water, peper en zout bij elkaar in een kom. Roer de […]
Achter de schermen bij Ciel Bleu** Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2018 Restaurant Ciel Bleu, op de bovenste verdieping van het Okura Hotel te Amsterdam heeft al tien jaar twee Michelinsterren. Om […]
Lièvre à la Royale Deel 2: de voorbereiding Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2022 Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]