Verse Aanvoer: tournedos bij de Thrill Grill

tournedos thrill grill

In de Thrill Grill pionierde Robert Kranenborg met de ‘betere’ hamburger. Met de introductie van een tournedos met Beurre de […]

Niet smeltende kaas

Gesmolten kaas is op en in veel gerechten een aanlokkelijke toevoeging. Maar helaas laten niet alle kazen zich zo gemakkelijk […]

Gebakken patrijs met ras el hanout en saus met blauwe bessen

Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van Apollo/Solina maakt een feestelijk gerecht van gebakken patrijs met ras el hanout die hij […]

Gnocchi maken

In het keukentje van de trullo -een van stenen gestapelde wigwam, waar de streek rond Ceglie Messapica (Apulië) mee volgeparkeerd […]

Omelet

Bereiding Voeg de eieren, het scheutje room, het scheutje water, peper en zout bij elkaar in een kom. Roer de […]

Achter de schermen bij Ciel Bleu**

Restaurant Ciel Bleu, op de bovenste verdieping van het Okura Hotel te Amsterdam heeft al tien jaar twee Michelinsterren. Om […]

Lièvre à la Royale Deel 2: de voorbereiding

Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]