Aardappelsalade Written by Ronald Hoeben, januari 23rd, 2017 Bart van Berkel (Masterchefwinnaar 2014) maakt een aardappelsalade-met-een-bite. Met uitgebakken spekjes voor de bite en azijn van Tromp & Rueb […]
Chipolatapudding Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Klop het ei, de eidooiers en 50 gram suiker au bain-marie op. Week de gelatine in het water. Verwarm het […]
De Lofoten & skrei Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In de eerste maanden van het jaar tref je bij veel restaurants skrei op de kaart. Het is de Arctische […]
Steak tartare Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In de video maakt Joop Braakhekke een steak tartare, een tafelbereiding in Le Garage. Net als in ooit in de […]
Sergio Herman over zijn boek Simple Food Written by , oktober 26th, 2016 In zijn boek Simple Food laat Sergio Herman zich van zijn huiselijke kant zien. Boek bestellen: http://foodt.be/2fgHlA1
Test: voedseldrogers Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2016 Het drogen van voedsel is een eeuwenoude conserveringstechniek. Een tijdrovende techniek ook want drogen kan alleen maar langzaam, als je […]
De onweerstaanbare aardappeltjes van Rijsel Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Gebakken aardappelen kom je niet vaak in een restaurant tegen. Geen wonder: het is een bewerkelijk gerecht dat à la […]