Aardappelsalade

Bart van Berkel (Masterchefwinnaar 2014) maakt een aardappelsalade-met-een-bite. Met uitgebakken spekjes voor de bite en azijn van Tromp & Rueb […]

Chipolatapudding

Bereiding Klop het ei, de eidooiers en 50 gram suiker au bain-marie op. Week de gelatine in het water. Verwarm het […]

De Lofoten & skrei

In de eerste maanden van het jaar tref je bij veel restaurants skrei op de kaart. Het is de Arctische […]

Steak tartare

In de video maakt Joop Braakhekke een steak tartare, een tafelbereiding in Le Garage. Net als in ooit in de […]

Sergio Herman over zijn boek Simple Food

In zijn boek Simple Food laat Sergio Herman zich van zijn huiselijke kant zien. Boek bestellen: http://foodt.be/2fgHlA1

Test: voedseldrogers

Het drogen van voedsel is een eeuwenoude conserveringstechniek. Een tijdrovende techniek ook want drogen kan alleen maar langzaam, als je […]

De onweerstaanbare aardappeltjes van Rijsel

Gebakken aardappelen kom je niet vaak in een restaurant tegen. Geen wonder: het is een bewerkelijk gerecht dat à la […]