Doperwten-tambouille van Mari Maris

Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt een mousse van doperwten die heerlijk is op een toastje, maar ook heel […]

Restaurant de Kersentuin vernieuwd

Een van de mooiste zegels die je op een restaurant kunt plakken is de belofte van kwaliteit die aan een […]

Cees Holtkamp maakt Jan Hagel-koekjes

Deeg dat te warm wordt is onhandelbaar, het laat zich niet meer van ‘de bank’ tillen. Niettemin is Cees Holtkamp […]

Caponata maken

Caponata is een Italiaans vegetarisch bijgerecht op basis van groenten dat warm, maar ook koel of lauw gegeten kan worden. […]

Voorgerecht met zalm

Martijn van Wegen van restaurant Applaus in Lelystad maakt een voorgerecht met rauwe en gebakken zalm

Gentse waterzooi met confit de canard

In de keuken van restaurant Chez Georges in Amsterdam maakt patron cuisinier Rob Prins Gerichhausen een klassiek gerecht: Gentse waterzooi. […]

Masterclass terrine maken door Michel van der Kroft**

Meesterkok Michel van der Kroft van restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk geeft een masterclass terrine maken bij ROC Sterklas in […]