Doperwten-tambouille van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, juni 26th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt een mousse van doperwten die heerlijk is op een toastje, maar ook heel […]
Restaurant de Kersentuin vernieuwd Written by , september 24th, 2015 Een van de mooiste zegels die je op een restaurant kunt plakken is de belofte van kwaliteit die aan een […]
Cees Holtkamp maakt Jan Hagel-koekjes Written by Ronald Hoeben, september 26th, 2024 Deeg dat te warm wordt is onhandelbaar, het laat zich niet meer van ‘de bank’ tillen. Niettemin is Cees Holtkamp […]
Caponata maken Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Caponata is een Italiaans vegetarisch bijgerecht op basis van groenten dat warm, maar ook koel of lauw gegeten kan worden. […]
Voorgerecht met zalm Written by eheroes, december 9th, 2014 Martijn van Wegen van restaurant Applaus in Lelystad maakt een voorgerecht met rauwe en gebakken zalm
Gentse waterzooi met confit de canard Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2019 In de keuken van restaurant Chez Georges in Amsterdam maakt patron cuisinier Rob Prins Gerichhausen een klassiek gerecht: Gentse waterzooi. […]
Masterclass terrine maken door Michel van der Kroft** Written by Ronald Hoeben, april 4th, 2025 Meesterkok Michel van der Kroft van restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk geeft een masterclass terrine maken bij ROC Sterklas in […]