Spiegelei bakken op drie verschillende manieren Written by , augustus 31st, 2016 Een van de simpelste keukentaken is het bakken van een ei. En als je een ei bakt en de dooier […]
Bagels maken Written by Ronald Hoeben, februari 10th, 2023 Bagels maken is misschien iets waar je je niet zo snel aan zou wagen en dat is jammer, want versgebakken […]
Pasteibakjes maken met Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp verschillende soorten pasteibakjes van diepvries roomboter-bladerdeeg. Eind 2020 is van De Banketbakker, […]
Messen slijpen Written by Ronald Hoeben, april 16th, 2015 Je kunt een scherp mes zelf aanzetten met een aanzetstaal, maar er komt onvermijdelijk een moment waarop dat niet meer […]
Spicy feta brûlée Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een spannende variatie op crème brûlée […]
Baguette tradition maken, een snelcursus Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2021 Issa Niemeijer-Brown, bakker te Amsterdam en auteur van Een boek over brood, maakt baguette tradition. Een wereldberoemd, makkelijk zelf te […]
Tarbot van de barbecue met wulken Written by Ronald Hoeben, augustus 20th, 2021 Guillaume de Beer, co patron van The Breda Group, legt in de keuken van zijn restaurant Klein Breda (in Amsterdam) […]