De Historie van Haring Written by Ronald Hoeben, juni 23rd, 2015 De haring die wij anno 2017 eten is weliswaar dezelfde vis die er al eeuwen gegeten wordt, maar de behandeling […]
Zoutcollege Written by , mei 27th, 2016 Jeroen Wiersma van Salsamentum, de Zoutkamer in Amsterdam geeft een leerzaam zoutcollege.
Luchtfrituren Written by eheroes, december 16th, 2014 Voor wie een friteuse niet dagelijks gebruikt -en wie doet dat nou?- is het een naar apparaat. Er staat vloeibaar […]
Biefstuk grillen in een ei Written by eheroes, maart 9th, 2015 Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon in Amsterdam, grillt verschillende soorten biefstuk in de allerkleinste grill uit […]
Kun je kaas invriezen? Written by , augustus 12th, 2015 Technisch gesproken kun je bijna alles invriezen, maar of kaas invriezen nou een goed idee is? Wat is het effect […]
Bart van Berkel kookboekpresentatie in The Jane Written by eheroes, november 24th, 2015 Bart van Berkel verwisselde een itc-carrière voor een koksbuis. Hij won in 2014 Masterchef en de geldprijs die daarbij hoorde […]
Verse Aanvoer: restaurant Daalder Written by , november 15th, 2016 Restaurant Daalder oogt als een eetcafé, maar de kwaliteit van de keuken is er op een veel hoger niveau. Dat […]