Appelbollen en Appelmandjes maken

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp appelbollen en appelmandjes. Vanwege het gemak maakt hij daarbij gebruik van bladerdeegvelletjes […]

Meringues

Bereiding Verwarm de oven op 110 graden. Klop het eiwit stijf met het zout en meng er met de mixer […]

Aardbeien: wat kun je er mee doen

Gert Jan Hageman, grondlegger van Restaurant Kwekerij De Kas vertelt wat je in de keuken zoal kunt doen (en laten) […]

Brood bakken (deel 1 van 6): de basis

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]

Verse Aanvoer: BORRL Kitchen

Borrl-baas en mede-oprichter Remi Oerlemans leidt ons rond in Borrlkitchen Amsterdam, een borrelplankenconcept dat met behulp van crowdfunding tegenover Artis […]

Verse Aanvoer: The Wateringhole

Met meer dan vijftig microbrouwerijen die craft beer brouwen is Amsterdam een bierstad van betekenis aan het worden. Daar horen […]

De eerste asperges!

Er is weliswaar een officiële startdatum van het aspergeseizoen (14 april), maar de witte goudkoorts loopt al veel eerder op. […]