Stokbrood bakken

Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]

Tarte tatin

Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]

Magimix Cuiseur Vapeur test

Om te kunnen stomen heb je een afsluitbare pan nodig met onderin een laagje kokend water. De simpelste methode daarvoor […]

Vegetarische Bourguignon

Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]

Inktvis-tagliatelle

In de keuken van zijn restaurant Mos in Amsterdam (1 Michelinster) maakt patron cuisinier Egon van Hoof tagliatelle van inktvis. […]

Kaneeltruffels van Holtkamp

Het is niet ongebruikelijk dat banketbakkers sommige van hun creaties naar familieleden vernoemen. Deze kaneeltruffels bijvoorbeeld, die vernoemd zijn naar […]

Bloemkoolcouscous met tzaziki

Bloemkool is populairder dan ooit. Bloemkoolcrème lijkt niet meer weg te denken uit de Hollandse haute cuisine en er duiken […]