Stokbrood bakken Written by Ronald Hoeben, februari 11th, 2016 Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]
Tarte tatin Written by eheroes, maart 24th, 2015 Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]
Magimix Cuiseur Vapeur test Written by eheroes, maart 17th, 2015 Om te kunnen stomen heb je een afsluitbare pan nodig met onderin een laagje kokend water. De simpelste methode daarvoor […]
Vegetarische Bourguignon Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2019 Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]
Inktvis-tagliatelle Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2018 In de keuken van zijn restaurant Mos in Amsterdam (1 Michelinster) maakt patron cuisinier Egon van Hoof tagliatelle van inktvis. […]
Kaneeltruffels van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 1st, 2023 Het is niet ongebruikelijk dat banketbakkers sommige van hun creaties naar familieleden vernoemen. Deze kaneeltruffels bijvoorbeeld, die vernoemd zijn naar […]
Bloemkoolcouscous met tzaziki Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Bloemkool is populairder dan ooit. Bloemkoolcrème lijkt niet meer weg te denken uit de Hollandse haute cuisine en er duiken […]