Porkbelly met kabeljauwwang Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2018 In de keuken van Brasserie Van Baerle (anno 1980) maakt chef Chris Hooiveld pork belly met kabeljauwwang, één van de […]
Crostini met worstvlees en stracchino Written by Ronald Hoeben, januari 21st, 2016 Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini, maakt crostini met worstvlees en stracchino, jonge koemelkse kaas uit Noord Italië. Worstvlees […]
Dim Sum college van Titi Waber: Sieuw mai Written by Ronald Hoeben, juli 29th, 2022 Titi Waber maakt sieuw mai, gestoomde dim sum met een vulling van kippendij en garnalen. Daarbij maakt ze een simpele […]
Verboden lunch Written by Ronald Hoeben, april 13th, 2018 Jaarlijks komt een gezelschap op uitnodiging bijeen in restaurant Le Garage voor een lunch met houtsnippen. Dit jaar waren Pieter […]
Hasselback aardappel uit de oven Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2016 Een Hasselback aardappel wordt rauw in lamellen gesneden die aan de onderkant nog aan elkaar vastzitten en komt uit de […]
Zeebaars in zoute deegkorst van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, januari 18th, 2019 Kunstenaar/ontwerper Maroeska Metz ontwierp een eetbaar kunstwerk: zeebaars in een zoute deegkorst. Een even simpel als fraai ogend gerecht dat […]
André Chiang gastchef Rijks restaurant Written by , september 30th, 2015 André Chiang, chef-eigenaar van de restaurants André** in Singapore en RAW in Taiwan is eind september gastkok in restaurant Rijks. […]