Porkbelly met kabeljauwwang

In de keuken van Brasserie Van Baerle (anno 1980) maakt chef Chris Hooiveld pork belly met kabeljauwwang, één van de […]

Crostini met worstvlees en stracchino

Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini, maakt crostini met worstvlees en stracchino, jonge koemelkse kaas uit Noord Italië. Worstvlees […]

Dim Sum college van Titi Waber: Sieuw mai

Titi Waber maakt sieuw mai, gestoomde dim sum met een vulling van kippendij en garnalen. Daarbij maakt ze een simpele […]

Verboden lunch

Jaarlijks komt een gezelschap op uitnodiging bijeen in restaurant Le Garage voor een lunch met houtsnippen. Dit jaar waren Pieter […]

Hasselback aardappel uit de oven

Een Hasselback aardappel wordt rauw in lamellen gesneden die aan de onderkant nog aan elkaar vastzitten en komt uit de […]

Zeebaars in zoute deegkorst van Maroeska Metz

Kunstenaar/ontwerper Maroeska Metz ontwierp een eetbaar kunstwerk: zeebaars in een zoute deegkorst. Een even simpel als fraai ogend gerecht dat […]

André Chiang gastchef Rijks restaurant

André Chiang, chef-eigenaar van de restaurants André** in Singapore en RAW in Taiwan is eind september gastkok in restaurant Rijks. […]