Het betere gepocheerde ei Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]
Masterclass English pork pie van Greg Manning Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2023 Cuisinier/cateraar Greg Manning geeft een masterclass pork pie maken. Een typisch Brits product -net als Manning zelf overigens- dat ooit […]
Geconfijte sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snijd de sinaasappels in acht partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de overige velletjes af. Snijd van elk partje […]
Sagardi: de Baskische keuken in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, oktober 21st, 2022 In Amsterdam opende restaurant Sagardi zijn deuren om ze direct alweer te sluiten want het was maart 2020, de start […]
Chocolade linzentruffels Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 Bereiding Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en krokant. Let op: dit kan opeens snel gaan. Maal het […]
Kalfssukade met pasta en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2017 Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]