De Turkse super: een rondleiding

De Turkse supermarkt is groentenwinkel en kruidenier tegelijk. Het is een winkelvorm die niet alleen de concurrentie van de supermarkten […]

Bermsla deel 2

Bereiding Bak de vis op de huid in een klein beetje olie in een hete pan en bestrooi met wat […]

Win een Wine and Dine Experience

Harold Hamersma vertelt over zijn herinnering bij Spaghetti Vongole . Heb jij ook zo’n verhaal? Lever hier je recept in en maak […]

Hazelnoot-schuimtaart van Cees Holtkamp

Cees & Stella maken een veelgevraagde klassieker: hazelnoot-schuimtaart. De recepten vind je uiteraard ook in Holtkamps boek De Banketbakker, waarvan […]

Triple Chocolate Chunkies Cake

Bereiding Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 100 gram pure chocolade met de boter au bain marie, draai het vuur […]

Plum Pudding

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]

Eggs benedict

Lex (what’s in a name?) Kok van George WPA in Amsterdam maakt een doeltreffende katerbestrijder: Eggs Benedict. RECEPT 4 grote […]