De Turkse super: een rondleiding Written by eheroes, februari 22nd, 2015 De Turkse supermarkt is groentenwinkel en kruidenier tegelijk. Het is een winkelvorm die niet alleen de concurrentie van de supermarkten […]
Bermsla deel 2 Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Bak de vis op de huid in een klein beetje olie in een hete pan en bestrooi met wat […]
Win een Wine and Dine Experience Written by , april 30th, 2015 Harold Hamersma vertelt over zijn herinnering bij Spaghetti Vongole . Heb jij ook zo’n verhaal? Lever hier je recept in en maak […]
Hazelnoot-schuimtaart van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2019 Cees & Stella maken een veelgevraagde klassieker: hazelnoot-schuimtaart. De recepten vind je uiteraard ook in Holtkamps boek De Banketbakker, waarvan […]
Triple Chocolate Chunkies Cake Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 100 gram pure chocolade met de boter au bain marie, draai het vuur […]
Plum Pudding Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]
Eggs benedict Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lex (what’s in a name?) Kok van George WPA in Amsterdam maakt een doeltreffende katerbestrijder: Eggs Benedict. RECEPT 4 grote […]