Kalfslever met linzen, paddenstoelen en koffie

Frans Bon, chefkok/productontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een gerecht met gebakken kalfslever, shi-take, linzen, aardappel en koffie. Dit ensemble serveert hij […]

De makreel van wegrestaurant Zacht Staal

Zacht Staal is een nieuw en vooral vernieuwend wegrestaurant dat via de A9 makkelijk bereikbaar is. In deze groene oase […]

Zelf pepermunt maken

Cees Holtkamp laat zien hoe je in een handomdraai pepermuntjes maakt van 5 gram gelatine, 50 gram lauw water, een […]

Zelf boter maken

Boter is een gefermenteerd zuivelproduct dat je thuis in je eigen keuken kunt maken en je hebt er niet eens […]

Brood bakken (deel 5 van 6): opbollen en voorrijs

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Paul Fagel maakt coquilles met Noilly Prat-saus

Meesterkok Paul Fagel (80), telg uit de Fageldynastie die in de laatste decennia van de vorige eeuw de Nederlandse gastronomie […]

Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers

Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…