Kalfslever met linzen, paddenstoelen en koffie Written by Ronald Hoeben, januari 4th, 2019 Frans Bon, chefkok/productontwikkelaar bij Apollo/Solina, maakt een gerecht met gebakken kalfslever, shi-take, linzen, aardappel en koffie. Dit ensemble serveert hij […]
De makreel van wegrestaurant Zacht Staal Written by Ronald Hoeben, augustus 5th, 2022 Zacht Staal is een nieuw en vooral vernieuwend wegrestaurant dat via de A9 makkelijk bereikbaar is. In deze groene oase […]
Zelf pepermunt maken Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 Cees Holtkamp laat zien hoe je in een handomdraai pepermuntjes maakt van 5 gram gelatine, 50 gram lauw water, een […]
Zelf boter maken Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Boter is een gefermenteerd zuivelproduct dat je thuis in je eigen keuken kunt maken en je hebt er niet eens […]
Brood bakken (deel 5 van 6): opbollen en voorrijs Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Paul Fagel maakt coquilles met Noilly Prat-saus Written by Ronald Hoeben, januari 20th, 2023 Meesterkok Paul Fagel (80), telg uit de Fageldynastie die in de laatste decennia van de vorige eeuw de Nederlandse gastronomie […]
Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers Written by , augustus 13th, 2015 Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…