Verse Aanvoer: BORRL Kitchen

Borrl-baas en mede-oprichter Remi Oerlemans leidt ons rond in Borrlkitchen Amsterdam, een borrelplankenconcept dat met behulp van crowdfunding tegenover Artis […]

Kamper lamsvlees, gelardeerd met Colonnataspek van Bord’eau**

Samen met executive chef Richard van Oostenbrugge maakt souschef Francis Tavares in de keuken van restaurant Bord’eau** Kamper lamsvlees, gelardeerd […]

Koken zonder zout en peper

Vermaard cuisinier Pascal Jalhaij vertelt over de condimenten die hij in zijn keuken graag gebruikt als vervanging van zout en […]

Zandtaartjes van Holtkamp

Cees en Stella maken ouderwetse zandtaartjes, de koekjes die vroeger in elke banketbakkersetalage lagen. Het onderstaande recept komt uit De […]

Kroepoek maken

In Pascal Jalhay’s  versie van Saté Ajam speelt kroepoek een rol. Het is een wonderlijk product dat je betrekkelijk eenvoudig […]

2020: een halve eeuw Holtkamp croquetten

Banketbakker Cees Holtkamp blikt in 2020 terug op de halve eeuw waarin zijn croquet uitgroeide tot een icoon. Ex-schoonzoon Nico […]

Platte oester met soja vinaigrette

Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]