Snackkomkommer

Natuurlijk heeft de Turkse super de vertrouwde Hollands komkommer voorradig. Maar alleen omdat de Nederlandse klandizie er zo aan gewend […]

Kaasplankwijn

Is het nu pure gemakzucht of juist een hardnekkig misverstand? Bekijk ik de achterkant van een fles rode wijn dan […]

Appelbeignets bakken

In de ogen van een banketbakker is de appelbeignet geen schijf appel die door het beslag gehaald wordt en gefrituurd, […]

Wildzwijnburgers bakken

Een paar honderd verse hamburgers grillen in luttele uurtje, bij Wild van Wild lukt dat dankzij een vondst van Maikel […]

Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes

Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]

Bloemkool met kaassaus nieuwe stijl van Mari Maris

Mari Maris, auteur van  De Groentebijbel en andere kookboeken waarin groenten de hoofdrol spelen, maakt een eigen variant op bloemkool […]

Bloemkoolstructuren

Niven Kunz maakt in de keuken van zijn restaurant Niven* witte bloemkool op verschillende manieren en hij combineert dat trio […]