Snackkomkommer Written by Ronald Hoeben, oktober 6th, 2015 Natuurlijk heeft de Turkse super de vertrouwde Hollands komkommer voorradig. Maar alleen omdat de Nederlandse klandizie er zo aan gewend […]
Kaasplankwijn Written by , maart 24th, 2015 Is het nu pure gemakzucht of juist een hardnekkig misverstand? Bekijk ik de achterkant van een fles rode wijn dan […]
Appelbeignets bakken Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2015 In de ogen van een banketbakker is de appelbeignet geen schijf appel die door het beslag gehaald wordt en gefrituurd, […]
Wildzwijnburgers bakken Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2016 Een paar honderd verse hamburgers grillen in luttele uurtje, bij Wild van Wild lukt dat dankzij een vondst van Maikel […]
Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]
Bloemkool met kaassaus nieuwe stijl van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, maart 13th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel en andere kookboeken waarin groenten de hoofdrol spelen, maakt een eigen variant op bloemkool […]
Bloemkoolstructuren Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Niven Kunz maakt in de keuken van zijn restaurant Niven* witte bloemkool op verschillende manieren en hij combineert dat trio […]