Soezen maken voor een soezentaart Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2021 Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]
Tonijntartaar-tutorial Written by Ronald Hoeben, oktober 5th, 2017 Hoe maak je de beste tartaar? Michael Wolf van Prinz Wolf Tartaria deelt zijn geheimen
De 6 belangrijkste deegsoorten Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]
De eerste asperges! Written by Ronald Hoeben, maart 28th, 2016 Er is weliswaar een officiële startdatum van het aspergeseizoen (14 april), maar de witte goudkoorts loopt al veel eerder op. […]
Amsterdam Coffee Festival 2016 Written by , maart 20th, 2016 Drie opmerkelijke koffiedranken op het Amsterdam Coffee Festival 2016: Kees Raat van Metropolitan Pastry Room introduceert vijf affogato’s, gelato in […]
André Chiang in Amsterdam Written by eheroes, december 16th, 2014 Van de honderden restaurants wereldwijd die André heten, is de zaak van André Chiang in Singapore momenteel zonder twijfel het […]
Steak Rossini Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Tournedos Rossini is een klassiek gerecht van Auguste Escoffier, grondlegger van de Franse keuken op hoog niveau. Van sterniveau kon […]