Soezen maken voor een soezentaart

Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]

Tonijntartaar-tutorial

Hoe maak je de beste tartaar? Michael Wolf van Prinz Wolf Tartaria deelt zijn geheimen

De 6 belangrijkste deegsoorten

In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]

De eerste asperges!

Er is weliswaar een officiële startdatum van het aspergeseizoen (14 april), maar de witte goudkoorts loopt al veel eerder op. […]

Amsterdam Coffee Festival 2016

Drie opmerkelijke koffiedranken op het Amsterdam Coffee Festival 2016: Kees Raat van Metropolitan Pastry Room introduceert vijf affogato’s, gelato in […]

André Chiang in Amsterdam

Van de honderden restaurants wereldwijd die André heten, is de zaak van André Chiang in Singapore momenteel zonder twijfel het […]

Steak Rossini

Tournedos Rossini is een klassiek gerecht van Auguste Escoffier, grondlegger van de Franse keuken op hoog niveau. Van sterniveau kon […]