Strandkrabbetjesbisque van restaurant Badcuyp Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2024 JoepHermans is met zijn 22 jaar misschien wel de jongste (co)patron/cuisinier van Amsterdam. In de keuken van zijn restaurant Badcuyp […]
Verse Aanvoer: restaurant The White Room Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Jacob Jan Boerma is één van de twee Nederlandse driesterrenchefs die een eigen restaurant hebben. Boerma’s thuishaven is restaurant De […]
Brood bakken (deel 2 van 6): deegtemperatuur Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
De balkenbrij van Rijsel Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Doe de varkenskop in z’n geheel in een pan en voeg water toe. Breng aan de kook gedurende een […]
Gepocheerd ei met brood en ham Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Foodtube klassieker: Hans Haas, chefkok van restaurant Tantris** in München, maakt een elegant gerecht van stokbrood, ham en gepocheerd ei. […]
De beste simpele spaghetti met tomatensaus Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2018 Ook als je geen gepassioneerd kok bent, kunnen sommige gerechten tot de kern van je kookkunst behoren. Schotels die je […]
Restaurant John Dory Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2016 Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]