Strandkrabbetjesbisque van restaurant Badcuyp

JoepHermans is met zijn 22 jaar misschien wel de jongste (co)patron/cuisinier van Amsterdam. In de keuken van zijn restaurant Badcuyp […]

Verse Aanvoer: restaurant The White Room

Jacob Jan Boerma is één van de twee Nederlandse driesterrenchefs die een eigen restaurant hebben. Boerma’s thuishaven is restaurant De […]

Brood bakken (deel 2 van 6): deegtemperatuur

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

De balkenbrij van Rijsel

Bereiding Doe de varkenskop in z’n geheel in een pan en voeg water toe. Breng aan de kook gedurende een […]

Gepocheerd ei met brood en ham

Foodtube klassieker: Hans Haas, chefkok van restaurant Tantris** in München, maakt een elegant gerecht van stokbrood, ham en gepocheerd ei. […]

De beste simpele spaghetti met tomatensaus

Ook als je geen gepassioneerd kok bent, kunnen sommige gerechten tot de kern van je kookkunst behoren. Schotels die je […]

Restaurant John Dory

Restaurant John Dory aan de Prinsengracht gaat vis van dichtbij serveren. Nee, niet uit de Prinsengracht. Wel uit de Noordzee. Arjan […]