Het onweerstaanbare gebraiseerde kippetje van Keukenmeester Ameling

Braiseren is een prachtige techniek voor het garen van een hele kip. Het is een rustig proces, waarbij de oven […]

Jigal Krant maakt pici met rokerige tomaten en techina

Vooruitlopend op zijn nieuwe boek dat geheel aan de aubergine geweid zal zijn, maakt Jigal Krant pici, een met de […]

Paling met Mosterdijs

Bereiding Maak het ijs,  Meng de eidooiers met het suiker en klop tot deze dik en blank wordt.  Verwarm de […]

Masterclass zuurdesembrood bakken door Christian Wey

Fermentatie-expert christin Wey leert je in een masterclass hoe je vrij eenvoudig een zuurdesembrood maakt. In een andere Foodtube video […]

Duitse biefstuk

Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, ontrukt een klassiek slagersproduct aan de vergetelheid: de Duitse biefstuk. Frans snijdt ‘m vers […]

Cees & Stella maken kaasbolletjes

Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp kaaskoekjes. Het recept komt uit het boek Koekje, maar Cees heeft […]

In de kas van De Kas

De Kas is een initiatief van cuisinier Gert Jan Hageman, die tabak kreeg van het leven in een restaurantkeuken tussen […]