Het onweerstaanbare gebraiseerde kippetje van Keukenmeester Ameling Written by Ronald Hoeben, september 18th, 2020 Braiseren is een prachtige techniek voor het garen van een hele kip. Het is een rustig proces, waarbij de oven […]
Jigal Krant maakt pici met rokerige tomaten en techina Written by Ronald Hoeben, juni 14th, 2024 Vooruitlopend op zijn nieuwe boek dat geheel aan de aubergine geweid zal zijn, maakt Jigal Krant pici, een met de […]
Paling met Mosterdijs Written by , juli 30th, 2015 Bereiding Maak het ijs, Meng de eidooiers met het suiker en klop tot deze dik en blank wordt. Verwarm de […]
Masterclass zuurdesembrood bakken door Christian Wey Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2024 Fermentatie-expert christin Wey leert je in een masterclass hoe je vrij eenvoudig een zuurdesembrood maakt. In een andere Foodtube video […]
Duitse biefstuk Written by Ronald Hoeben, oktober 16th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, ontrukt een klassiek slagersproduct aan de vergetelheid: de Duitse biefstuk. Frans snijdt ‘m vers […]
Cees & Stella maken kaasbolletjes Written by Ronald Hoeben, mei 6th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp kaaskoekjes. Het recept komt uit het boek Koekje, maar Cees heeft […]
In de kas van De Kas Written by eheroes, maart 17th, 2015 De Kas is een initiatief van cuisinier Gert Jan Hageman, die tabak kreeg van het leven in een restaurantkeuken tussen […]