Cees Holtkamp maakt quadrilletaart

Bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles verdiept onze huispatissier Cees Holtkamp zich in het quadrilledeeg en de klassieke taartjes die […]

Gertjan Kiers maakt tartaar van bavette

In een eerdere video sneed @demoslager Gertjan Kiers de bavette uit een vanglap. Bavette is niet alleen een heerlijke biefstuk […]

Met de pont naar Europa

De rafelranden van Amsterdam strekken zich al uit tot Zaandam. Het terrein van de voormalige wapen- en minutiefabriek Hembrug, vernoemd […]

Tomatensaus voor de dappere kok

BENODIGDHEDEN staafmixer (optioneel) INGREDIENTEN 50 ml olijfolie 1 ui, gesnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 wortel, grof gehakt 2 stengels […]

Geitenkaas

De Franse geitenkazen zijn wereldberoemd, maar de Nederlandse geitenkazen krijgen ook een steeds groter publiek. Betty Koster van Kaashandel l’Amuse […]

2020: een halve eeuw Holtkamp croquetten

Banketbakker Cees Holtkamp blikt in 2020 terug op de halve eeuw waarin zijn croquet uitgroeide tot een icoon. Ex-schoonzoon Nico […]

Karbonade bakken: Cotelet Suisse

Vergeten groenten zijn inmiddels zo algemeen geworden dat je ze al in de pakjes en potjes van de industrie tegenkomt, […]