Cees Holtkamp maakt quadrilletaart Written by Ronald Hoeben, juni 1st, 2018 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles verdiept onze huispatissier Cees Holtkamp zich in het quadrilledeeg en de klassieke taartjes die […]
Gertjan Kiers maakt tartaar van bavette Written by Ronald Hoeben, juli 26th, 2019 In een eerdere video sneed @demoslager Gertjan Kiers de bavette uit een vanglap. Bavette is niet alleen een heerlijke biefstuk […]
Met de pont naar Europa Written by Ronald Hoeben, september 13th, 2019 De rafelranden van Amsterdam strekken zich al uit tot Zaandam. Het terrein van de voormalige wapen- en minutiefabriek Hembrug, vernoemd […]
Tomatensaus voor de dappere kok Written by , mei 8th, 2017 BENODIGDHEDEN staafmixer (optioneel) INGREDIENTEN 50 ml olijfolie 1 ui, gesnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 wortel, grof gehakt 2 stengels […]
Geitenkaas Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2015 De Franse geitenkazen zijn wereldberoemd, maar de Nederlandse geitenkazen krijgen ook een steeds groter publiek. Betty Koster van Kaashandel l’Amuse […]
2020: een halve eeuw Holtkamp croquetten Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2020 Banketbakker Cees Holtkamp blikt in 2020 terug op de halve eeuw waarin zijn croquet uitgroeide tot een icoon. Ex-schoonzoon Nico […]
Karbonade bakken: Cotelet Suisse Written by eheroes, november 9th, 2016 Vergeten groenten zijn inmiddels zo algemeen geworden dat je ze al in de pakjes en potjes van de industrie tegenkomt, […]