Lasagna bolognese recept Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Maak béchâmel van 1 liter volle melk, 100 gram boter, 80 gram bloem en 6 gram zout door een […]
Marsalapudding van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2018 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een simpele, maar heerlijke pudding met gehakte bitterkoekjes en marsala. Eind 2020 […]
Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers Written by , augustus 13th, 2015 Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…
De tonijnpizza van Le Garage Written by Ronald Hoeben, augustus 31st, 2017 Een deel van de erfenis van Joop Braakhekke (1941-2016) is vervat in de kaart van restaurant Le Garage in Amsterdam. […]
Cees en Stella maken ijzerkoekjes Written by Ronald Hoeben, augustus 13th, 2021 Cees Holtkamp ontdekte dat een koekje uit zijn jeugd na decennia afwezigheid weer opdook in de etalages van de banketbakkers […]
Utrechtse sprits Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Utrechtse sprits zoals die ook terug te vinden is in het boek […]
Asperges Written by eheroes, maart 9th, 2015 Luc Kusters van restaurant Bolenius en René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas maken asperges.