Lasagna bolognese recept

Bereiding Maak béchâmel van 1 liter volle melk, 100 gram boter, 80 gram bloem en 6 gram zout door een […]

Marsalapudding van Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een simpele, maar heerlijke pudding met gehakte bitterkoekjes en marsala. Eind 2020 […]

Deze borrelsnacks zijn echte wijnkillers

Wijn is natuurlijk ook heerlijk bij een borrel. Helaas niet met deze twee snacks…

De tonijnpizza van Le Garage

Een deel van de erfenis van Joop Braakhekke (1941-2016) is vervat in de kaart van restaurant Le Garage in Amsterdam. […]

Cees en Stella maken ijzerkoekjes

Cees Holtkamp ontdekte dat een koekje uit zijn jeugd na decennia afwezigheid weer opdook in de etalages van de banketbakkers […]

Utrechtse sprits

Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Utrechtse sprits zoals die ook terug te vinden is in het boek […]

Asperges

Luc Kusters van restaurant Bolenius en René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas maken asperges.