Moorkoppen masterclass Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2022 Cees en Stella werpen zich op een klassiek Hollands gebakje: de moorkop. Je vindt het recept hieronder, maar het staat […]
Terrine van confit de porc + eendenlever Written by Ronald Hoeben, november 4th, 2022 Iwan Driessen, patron cuisinier van Rotisserie Rijsel in Amsterdam, maakt een fraaie terrine van eendenlever in een omhulsel van geconfijt […]
Lamscollege Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2016 In de slagerij van Fontijn neemt @demoslager Gertjan Kiers het paaslam onderhanden. Gertjan vertelt over de maten en gewichten van […]
Fazant uit de oven Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Meer en meer chefs garen liefst de borsten en de poten apart in een Röner, maar Stéphane Reynaud doet daar […]
Smeus, het betere prakken Written by eheroes, december 15th, 2014 De geschilde aardappelen op z’n geheel garen in gezouten water (7 gram zout op een liter). De aardappelen stampen of […]
In memoriam Asian Glories Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Meng de bloem met 80 gram aardappelzetmeel, combineer dit met een paar soeplepels kokend water, goed mengen en daarna […]
Kokosyoghurt Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2017 In aanvulling op een nagenoeg complete yoghurt-masterclass verdiept Meneer zich in een exotische variant: kokosyoghurt. Die blijkt òòk al zo […]