Moorkoppen masterclass

Cees en Stella werpen zich op een klassiek Hollands gebakje: de moorkop. Je vindt het recept hieronder, maar het staat […]

Terrine van confit de porc + eendenlever

Iwan Driessen, patron cuisinier van Rotisserie Rijsel in Amsterdam, maakt een fraaie terrine van eendenlever in een omhulsel van geconfijt […]

Lamscollege

In de slagerij van Fontijn neemt @demoslager Gertjan Kiers het paaslam onderhanden. Gertjan vertelt over de maten en gewichten van […]

Fazant uit de oven

Meer en meer chefs garen liefst de borsten en de poten apart in een Röner, maar Stéphane Reynaud doet daar […]

Smeus, het betere prakken

De geschilde aardappelen op z’n geheel garen in gezouten water (7 gram zout op een liter). De aardappelen stampen of […]

In memoriam Asian Glories

Bereiding Meng de bloem met 80 gram aardappelzetmeel, combineer dit met een paar soeplepels kokend water, goed mengen en daarna […]

Kokosyoghurt

In aanvulling op een nagenoeg complete yoghurt-masterclass verdiept Meneer zich in een exotische variant: kokosyoghurt. Die blijkt òòk al zo […]