Pop Up Aardappel: de Pieperboetiek Written by eheroes, december 1st, 2014 Krispijn van den Dries, aardappelteler, is een echte aardappel-liefhebber, en betreurt het feit dat er in de Nederlandse supermarkten een […]
De Bretonse vissoep met rouille van restaurant Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, oktober 2nd, 2020 Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van restaurant Le Hollandais in Amsterdam, maakt een Bretonse vissoep met rouille. Het […]
Simpele pasta met citroenroom Written by Ronald Hoeben, juni 21st, 2019 Onno Kleyn, productief auteur van kookboeken, maakt een van de allersimpelste pasta’s uit zijn handboek ‘Italië’: pasta met room, citroenrasp […]
Hazelnoot-schuimtaart van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2019 Cees & Stella maken een veelgevraagde klassieker: hazelnoot-schuimtaart. De recepten vind je uiteraard ook in Holtkamps boek De Banketbakker, waarvan […]
Het mysterie van de paling Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Op verzoek van Dupan maakten we een rondgang langs een aantal hoofdrolspelers in de wereld van een oerhollands product: paling. […]
Krokant Gebakken Mul Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2016 Het aanbrengen van een krokante korst op een teer visfileetje is een fraaie techniek die niemand minder dan Paul Bocuse […]
Asperges Tel Aviv style Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Voor zijn boek TLV verzamelde Jigal Krant recepten en verhalen uit Tel Aviv. Dat leverde talloze innovatieve, vaak vegetarische maar […]