Geraniumsnoep maken Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2017 Wie bij restaurant Beulings in de Beulingstraat in Amsterdam gegeten heeft, krijgt naast de rekening wat zelfgemaakt snoepgoed. Pepermunt of […]
Kijken in de keuken van Oaxaca Written by Ronald Hoeben, oktober 11th, 2024 In de keuken van Oaxaca, een klassiek Mexicaans restaurant in Amsterdam, laat chefkok Joan Bagur een aantal specialiteiten zien en […]
Crème brûlée van zeewier Written by Ronald Hoeben, november 22nd, 2024 Eke Mariën is niet alleen een kok die precies wil weten wat zich in de pan voltrekt, waarom dat is […]
Ravioli/tortelli maken Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2023 Fabio Antonini is patron cuisinier van Slow Food restaurant Pianeta Terra in Amsterdam. Het restaurant staat sinds kort in de […]
Cees Holtkamp maakt Brussels banket Written by Ronald Hoeben, oktober 3rd, 2024 Brussels banket is een elegant, halfzacht koekje op basis van amandel met een decoratie van Amarene kers of amandel. ‘Niet […]
Kip in runderblaas Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2016 In de keuken van Restaurant Lute in Ouderkerk maken Peter Lute en Alain Caron een gerecht uit de klassieke Franse […]
Aspergecollege: de verschillende soorten (deel 1) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 In de lente, als het aspergeseizoen nadert, komt de witte goudkoorts opzetten. Keukenmeester Ameling geeft een overzicht van de in […]