Knoflook poffen

Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]

De hamburgers van Ter Marsch & Co

Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]

Pizza bianca van Niemeijer

Bakker Issa Niemeijer-Brown van bakkerij Gebr. Niemeijer in Amsterdam, maakt een pizza bianca. Een witte pizza dus, want er komt […]

Masterclass terrine maken door Michel van der Kroft**

Meesterkok Michel van der Kroft van restaurant ’t Nonnetje** in Harderwijk geeft een masterclass terrine maken bij ROC Sterklas in […]

Het 12,5 uurtje van Baut

Ter gelegenheid van het twaalf-en-een-half jarig bestaan van restaurant Baut (inmiddels drie, binnenkort vier vaste vestigingen)  maakt patron cuisinier Michiel […]

De onbekende John Dory

In de jaren tachtig van de vorige eeuw kon geen sterrenzaak zonder een gerecht met zonnevis op de kaart. De […]

Foie Gras in de Elzas

De Elzas is, als het op eten aankomt, misschien wel één van de allertraditioneelste streken van Frankrijk. Het hele jaar […]