Suikertabletjes maken

Als je kant en klaar bladerdeeg gebruikt (en dan hebben we het natuurlijk over roomboterbladerdeeg!) dan hou je vaak stukjes […]

Gebakken rogvleugel met kappertjes

Dieter Evers, chef de cuisine van The Sea Salt Saloon in Utrecht,  fileert een rogvleugel en bakt de filets in […]

Oesterputten en ander oesterweetjes

Het leven van een oesterkweker gaat niet over rozen. In de wilde wateren van de Oosterschelde zijn gemene oesterboorders actief […]

Verse Aanvoer: Meneer Nieges

Sommige plekken in de stad lijken black spots te zijn voor de horeca. Als op zo’n adres  meerdere malen een […]

Cees & Stella maken crème brûlée

Aan crème brûlée had Cees Holtkamp zzich nog nooit gewaagd, maar zijn kleindochter Stella was vastbesloten het te proberen. Dus […]

Auberginebites met tahin en gembersaus

Esther Erwteman is zodanig verslingerd aan tahin, dat ze er een boek over schreef met meer dan 150 toepassingen van […]

Lamskotelet met duxelles en rode wijnsaus

Frans Bon, chefkok van kruidenfabrikant Apollo/Solina, maakt lamskoteletjes met paddenstoelen-duxelles, frites van truffelaardappel en rode wijnsaus