Suikertabletjes maken Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2015 Als je kant en klaar bladerdeeg gebruikt (en dan hebben we het natuurlijk over roomboterbladerdeeg!) dan hou je vaak stukjes […]
Gebakken rogvleugel met kappertjes Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2019 Dieter Evers, chef de cuisine van The Sea Salt Saloon in Utrecht, fileert een rogvleugel en bakt de filets in […]
Oesterputten en ander oesterweetjes Written by , juli 6th, 2016 Het leven van een oesterkweker gaat niet over rozen. In de wilde wateren van de Oosterschelde zijn gemene oesterboorders actief […]
Verse Aanvoer: Meneer Nieges Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2016 Sommige plekken in de stad lijken black spots te zijn voor de horeca. Als op zo’n adres meerdere malen een […]
Cees & Stella maken crème brûlée Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2024 Aan crème brûlée had Cees Holtkamp zzich nog nooit gewaagd, maar zijn kleindochter Stella was vastbesloten het te proberen. Dus […]
Auberginebites met tahin en gembersaus Written by Ronald Hoeben, oktober 14th, 2022 Esther Erwteman is zodanig verslingerd aan tahin, dat ze er een boek over schreef met meer dan 150 toepassingen van […]
Lamskotelet met duxelles en rode wijnsaus Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2019 Frans Bon, chefkok van kruidenfabrikant Apollo/Solina, maakt lamskoteletjes met paddenstoelen-duxelles, frites van truffelaardappel en rode wijnsaus