Klassieke amandelpudding

Bereiding Voor de pudding: Week de gelatine in koud water. Breng de melk met de merg van het vanillestokje en de […]

Kalfssukade met pasta en paddenstoelen

Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]

Advocaat maken

BENODIGDHEDEN bain marie INGREDIENTEN 1/2 vanillestokjes 100 g eidooiers (4 à 5 stuks) 100 g fijne kristalsuiker 1 g zout […]

Kaas Crackers

James Brown stond bekend als The Hardest Working Man in Showbusiness, maar Bert van Buschbach (@chefbertus) is misschien wel de […]

Nieuwe haringsalade

In de keuken van zijn restaurant Atelier Wolf in Amsterdam maakt Michael Wolf een gerecht met Hollandse Nieuwe. Een koude […]

Margot Janse schildert een Rembrandt @RIJKS restaurant

Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]

Margot Janse @RIJKS restaurant

Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]