Wodka, gin en oude jenever Made in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, juni 7th, 2019 De bierbrouwerijen schieten de grond uit en ook de Hollandse gin-productie groeit stormachtig. Niet zo moeilijk te verklaren: wie een […]
Pannenkoeken bakken Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper, kookboekauteur en tweede plaats winnares van Heel Holland Bakt 2019, maakt pannenkoeken. Je zou het een […]
Kaassoufflé maken Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 In de keuken van restaurant Le Hollandais maakt Adriaan van Raab van Canstein een soufflé van maroilles, een Franse koekaas […]
Hollandaise saus Written by eheroes, december 15th, 2014 Uiteraard zijn van Hollandaise saus in de loop der tijd free style-versies ontstaan, waarbij subsituten gezocht werden voor de afzonderlijke […]
Worstrestaurant Written by eheroes, maart 24th, 2015 Wordt er meer worst gemaakt omdat het crisis, is het een herontdekt ambacht of is worst gewoon het carnivorische spiegelbeeld […]
Ribeye bakken Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2016 Cuisinier Bert van Buschbach van restaurant De Compagnon in Amsterdam grillt ribeyes en vertelt over de onderlinge verschillen in smaak […]
Paddenstoelen schoonmaken Written by , januari 20th, 2016 Hoe bak je paddenstoelen? Hoe maak je paddenstoelen schoon voor ze de pan in gaan? Meesterkok Theus de Kok, al […]