Tom Kellerhuis @ Tantris

Journalist Tom Kellerhuis verwisselt de pen voor de pollepel en meldt zich voor actieve dienst in de tweesterrenkeuken van restaurant […]

Geitenkaas

De Franse geitenkazen zijn wereldberoemd, maar de Nederlandse geitenkazen krijgen ook een steeds groter publiek. Betty Koster van Kaashandel l’Amuse […]

Cannelés maken

Een cannelé is een klein, elegant Frans gebakje dat zijn oorsprong heeft in Bordeaux. Hannah Hoeben, Foodtube’s eigen bakplaatje, maakt […]

Bitterkoekjes & bitterkoekjespudding

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz maakt eerst klassieke bitterkoekjes, om er vervolgens een heerlijke bitterkoekjespudding mee te maken. Beide recepten vind je […]

Wat kun je met sloffendeeg maken?

Banketbakker Cees  Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]

Mari Maris maakt witlofkoekjes

Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]

Tomaten van Wim Bijma

Kweker Wim Bijma is een eigenzinnig leverancier van topkwaliteit fruit en groenten. Als zodanig genoot hij altijd bekendheid onder koks, […]