Gemarineerde paddenstoelen

Mari Maris laat het paddenstoelenseizoen niet ongemerkt voorbijgaan. Voor Foodtube maakte ze tartelettes en pompoensoep. Na deze warme met paddenstoelgerechten […]

Sjalot Snipperen

Niven Kunz vertelt wat een sjalot bijzonderder maakt dan een ui, hij geeft wat tips over toepassingen van sjalot en […]

Amandelcollege

Amandelen vormen een belangrijke grondstof voor de banketbakkerij. Voor amandelspijs, marsepein en als geschaafde amandelen voor decoratie. De meeste amandelen […]

Slagroomtaart van Holtkamp

Bereiding Kapsel: Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren met het zout, de suiker en de geraspte citroenschil […]

De cauliflower wings van Cannibale Royale

In de keuken van de restaurantketen Cannibale Royale wordt niet uitsluitend vlees verwerkt. Als vegetarische optie is er een bloemkoolsteak […]

Sushirijst

Rond het maken van sushi hangt een sfeer van eeuwenoude traditie en bijkans onnavolgbaar vakmanschap. Maar het begint allemaal met […]

Witte Asperges

In de keuken van zijn restaurant Niven* gaat Niven Kunz aan de slag met witte Hollandse asperges. Niven werkt niet alleen […]