Parmezaanse kaas splijten Written by , mei 4th, 2016 Een Parmezaanse kaas weegt zo’n 38 kilo en wordt niet per plakje verkocht. Betty Koster van Fromagerie l’amuse laat zien […]
Haas pareren Written by , december 19th, 2016 Keukenmeester René Ameling heeft een Hollandse haas op de snijtafel. In deze video wordt de haas verdeeld in stukken die […]
Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2) Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2015 Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]
Test: Princess Digital Aerofryer XL Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]
Mari Maris maakt gratin Savoyard Written by Ronald Hoeben, juli 17th, 2020 De faam van gratin Dauphinois reikt tot ver buiten de Franse Dauphiné regio. Alleen wordt met die titel vaak een […]
Eend uitbenen Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Je zou de eend kunnen bestempelen als een Vergeten Vogel. We eten nu eenmaal veel meer kip. Wil Demandt, patron […]
Olijvencollege, de kwaliteiten Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Als er over olijfolie gesproken of geschreven wordt, duikt direct de term ‘extra virgine’ op. Duidt dat op een lekkerder […]