Parmezaanse kaas splijten

Een Parmezaanse kaas weegt zo’n 38 kilo en wordt niet per plakje verkocht. Betty Koster van Fromagerie l’amuse laat zien […]

Haas pareren

Keukenmeester René Ameling heeft een Hollandse haas op de snijtafel. In deze video wordt de haas verdeeld in stukken die […]

Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2)

Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]

Test: Princess Digital Aerofryer XL

De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]

Mari Maris maakt gratin Savoyard

De faam van gratin Dauphinois reikt tot ver buiten de Franse Dauphiné regio. Alleen wordt met die titel vaak een […]

Eend uitbenen

Je zou de eend kunnen bestempelen als een Vergeten Vogel. We eten nu eenmaal veel meer kip. Wil Demandt, patron […]

Olijvencollege, de kwaliteiten

Als er over olijfolie gesproken of geschreven wordt, duikt direct de term ‘extra virgine’ op. Duidt dat op een lekkerder […]