Bananensoezen van Holtkamp

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles bananensoezen. Er komen bananen, banketbakkersroom, een penseel en slagroom […]

Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen

Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]

De Wagyu Reuben sandwich van Slagerij De Leeuw

Over de exacte herkomst van de Reuben sandwich doen nogal wat legenden de ronde, maar het zou best eens kunnen […]

De pornomossel uit het Franse gaatje

Het heeft even geduurd, maar eindelijk was-ie er dan toch: de pornomossel uit het Franse gaatje. Die titel behoeft enige […]

Klassieke tafelbereiding crêpes Suzette

Sinds het eind van de vorige eeuw worden in het restaurant de borden opgemaakt en wel geserveerd. Voordien was het […]

Duitse biefstuk

Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, ontrukt een klassiek slagersproduct aan de vergetelheid: de Duitse biefstuk. Frans snijdt ‘m vers […]

Wijngereedschap

Ooit waren een wijnrekje en een kurkentrekker misschien toereikend voor de wijnliefhebber, maar inmiddels is er een keur aan wijngereedschappen […]