Port

Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]

Recettes pour bien vivre

Voor Foodtube recenseert Petra Possel kookboeken, zowel oude als nieuwe. In deze eerste aflevering opent ze een van haar favoriete […]

De tomaten van De Kas

In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]

Kimchi

Om kimchi te maken heb je geen vuur nodig. Dit gefermenteerde Koreaanse groentengerecht met Chinese kool in de hoofdrol is […]

Aspergepasteitje

Eva Posthuma de Boer maakt een pasteitje met asperge-ragout en ei. Een paasrecept dat je tot eind juni kunt serveren. […]

De sesamtoast van Europizza

Samen met patron cuisinier Rein op ’t Root maakt Zwier Veltman een van de highlights op de kaart van Europizza […]

Duitse biefstuk

Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, ontrukt een klassiek slagersproduct aan de vergetelheid: de Duitse biefstuk. Frans snijdt ‘m vers […]