Port Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]
Recettes pour bien vivre Written by , maart 26th, 2015 Voor Foodtube recenseert Petra Possel kookboeken, zowel oude als nieuwe. In deze eerste aflevering opent ze een van haar favoriete […]
De tomaten van De Kas Written by eheroes, december 1st, 2014 In zijn restaurant De Kas maakt Gert Jan Hageman een salade van zelfgekweekte tomaten. Hij gebruikt hiervoor veel verschillende tomatensoorten, […]
Kimchi Written by eheroes, maart 17th, 2015 Om kimchi te maken heb je geen vuur nodig. Dit gefermenteerde Koreaanse groentengerecht met Chinese kool in de hoofdrol is […]
Aspergepasteitje Written by Ronald Hoeben, april 15th, 2022 Eva Posthuma de Boer maakt een pasteitje met asperge-ragout en ei. Een paasrecept dat je tot eind juni kunt serveren. […]
De sesamtoast van Europizza Written by Ronald Hoeben, september 2nd, 2022 Samen met patron cuisinier Rein op ’t Root maakt Zwier Veltman een van de highlights op de kaart van Europizza […]
Duitse biefstuk Written by Ronald Hoeben, oktober 16th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, ontrukt een klassiek slagersproduct aan de vergetelheid: de Duitse biefstuk. Frans snijdt ‘m vers […]