Bloemkooltrio van Petossi Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014 en auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim van de chef’ heeft nu een […]
Lièvre à la Royale Deel 2: de voorbereiding Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2022 Thomas Demuth, chef de cuisine van restaurant De Gouden Reael in Amsterdam, maakt misschien we het meest complexe gerecht van […]
Pasteis de nata maken: assembleren en bakken Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2018 Michel van der Kroft, chefkok van tweesterren-restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, maak pasteis de nata. Een onweerstaanbaar Portugees koekje met […]
De Perfecte Espresso: meten is weten Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2015 Hoe krijg je altijd de perfecte espresso uit je apparaat? Een geurig resultaat, niet bitter en met een mooie ‘crema’ […]
Salade Landaise Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
In memoriam Henk Tuin Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2021 Op 10 october 2021 overleed Henk Tuin op 72-jarige leeftijd. Hij was een typische exponent van zijn generatie, die de […]
Cees & Stella maken een appelmeisje Written by Ronald Hoeben, november 29th, 2019 Een appelmeisje is de XXL versie van een koekje dat Arnhems meisje heet. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]